HESDY GERGES: ‘Rico, nu moet je komen motherfucker’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / HESDY GERGES: ‘Rico, nu moet je komen motherfucker’

HESDY GERGES: ‘Rico, nu moet je komen motherfucker’

Topkickbokser Hesdy Gerges vindt dat het tijd wordt dat Rico Verhoeven de bokshandschoenen tegen hem opneemt. Stop met je te verstoppen!

GLORY Kickboxing maakte donderdag haar terugkeer bekend na een lange afwezigheid. De coronacrisis veroorzaakte veel problemen voor de grootste kickboks organisatie ter wereld, en het bedrijf werd verkocht.

Vanaf oktober zal GLORY weer kickboks events met publiek gaan hosten. Vanuit de voormalige marine vliegbasis Valkenburg bij Katwijk zullen in een hangar de gevechten van oktober plaatsvinden.

Motherfucker

Van een later event in december is bekend dat GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven zal vechten, naast Badr Hari en Jamal Ben Saddik. Van de laatste wordt verwacht dat hij Rico Verhoeven zal uitdagen voor diens titel. Toch ziet Gerges ook voor zichzelf een rol weggelegd.

Al eerder daagde Gerges een aantal keren Verhoeven uit. Vrijdag liet Gerges weer van zich horen: “Rico, verschuil je niet achter je organisatie. Je had een grote mond en nu moet je komen motherf*ucker, “aldus Gerges op Instagram.

Bloed

“Glory is terug en nu moeten ze met echt slecht bloed komen! Ze kunnen een probleem met de mentaliteit die het veroorzaakte niet oplossen. Er moet iets stoers komen … “

“Fans en Haters willen dit zien. Dus Rico Verhoeven zeg tegen je baas dat hij je niet meer moet beschermen! Wees een man van woord en niet alleen een teef met een grote mond … Osu!”

Bekijk ook

Snelle ‘KO’ door Glory vechter die nooit vocht

Deze man moet de Glory ring in

9e ronde had fataal kunnen zijn voor Billy Joe Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag tegen Canelo 'Saul' Alvarez

Badr Hari: ‘Ik startte met niks, maar laat een erfenis achter’

Badr Hari zal 17 juli terugkeren in de Glory kickboksring tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page