🎥 Glory moet hem halen! Thian de Vries slaat Roemeen weer onderuit en wint opnieuw Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Glory moet hem halen! Thian de Vries slaat Roemeen weer onderuit en wint opnieuw

🎥 Glory moet hem halen! Thian de Vries slaat Roemeen weer onderuit en wint opnieuw

Thian de Vries heeft gisteren zijn achttiende professionele kickboks overwinning behaald. De jonge wereldkampioen van Enfusion, die recentelijk zijn titel won, liet er geen gras over groeien tijdens het Colosseum Tournament in Roemenië, waar hij zijn tegenstander Vasile Amaritei snel versloeg.

Slechts twee weken na het winnen van de wereldtitel bij Enfusion, betrad De Vries alweer de ring, ditmaal in de cruiserweight klasse. De 22-jarige kickbokser, die nog ongeslagen is, heeft volgens zijn coach Luc Verheije meer 'ringtijd' nodig. Echter, De Vries heeft de neiging om zijn gevechten vroegtijdig te beëindigen met knock-outs, vaak al in de eerste ronde.

Amaritei's Revanchepoging Kortstondig

De Roemeense tegenstander Amaritei, die uit was op revanche na een eerdere snelle knock-out, stond voor een zware taak. De Vries, die een gedoseerde vechtstijl hanteerde, dwong Amaritei voortdurend naar de touwen.

Binnen een minuut leek Amaritei de weg al kwijt, glijdend over het canvas na enkele krachtige stoten van De Vries, wat het einde van de partij betekende.

De Vries' ambitie: een toekomst bij GLORY

Met achttien overwinningen in evenveel partijen, wordt De Vries steeds vaker gezien als een toekomstige ster in het kickboksen. Een van zijn doelen is om te vechten voor GLORY, de organisatie waar ook de gerenommeerde Rico Verhoeven onder contract staat.

Verhoeven, bekend om zijn indrukwekkende gevechten en dominantie in de zwaargewichtklasse, zou een inspiratiebron kunnen zijn voor De Vries in zijn streven naar grotere successen.

Een nieuwe ster aan het kickboksfirmament

De Vries' recente overwinning in Roemenië bevestigt zijn status als een opkomende kracht in de kickbokswereld. Zijn vermogen om gevechten snel en beslissend te beëindigen, gecombineerd met zijn ambitie om deel te nemen aan grotere toernooien zoals GLORY, maakt hem een vechter om in de gaten te houden.

Met zijn jonge leeftijd en ongeslagen record, is de toekomst voor Thian de Vries veelbelovend in de wereld van het kickboksen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws