110 kilo! Vechtreuzin Gabi Garcia maakt comeback met MMA titelgevecht MMA Nieuws
MMA Nieuws

110 kilo! Vechtreuzin Gabi Garcia maakt comeback met MMA titelgevecht

110 kilo! Vechtreuzin Gabi Garcia maakt comeback met MMA titelgevecht

Gabi Garcia, een viermaal ADCC-kampioen, heeft door haar indrukwekkende gestalte van 1,87 m en gewicht van meer dan 100 kg, moeite gehad om geschikte tegenstanders te vinden in MMA.

Dit leidde tot onconventionele gevechten met oudere voormalige professionele worstelaars uit Japan, wat een schaduw wierp over haar professionele carrière. Opvallend was dat Kayla Harrison, zelfs toen ze in de 155 lbs divisie vocht, Garcia's uitdagingen negeerde vanwege het grootte verschil.

Persoonlijke Strijd en Toewijding aan MMA

Gabi Garcia heeft enige tijd niet deelgenomen aan wedstrijden. Hoewel ze zich enige tijd geleden terugtrok uit IBJJF-competities, deed ze de afgelopen jaren een paar pogingen om in BJJ te concurreren. Persoonlijke problemen en stress eisten echter hun tol, en Garcia slaagde er niet in de ADCC-titel in 2022 te winnen.

In februari 2023 deelde ze in een uitgebreide Instagram-post haar toewijding om terug te keren naar de ring en kansen te openen voor vrouwen in MMA-divisies.

Nieuwe Ontwikkelingen in Garcia's MMA Carrière

Een jaar later is er eindelijk een update. Volgens Garcia zelf heeft ze een contract getekend om te strijden voor de zwaargewichttitel bij een nog onbekende promotie. Garcia kwam voor het laatst in het nieuws toen ze publiekelijk een geschil met haar voormalige echtgenoot, Bruno Almeida, onthulde.

Ze beschuldigde Almeida van misbruik tijdens hun huwelijk en benadrukte de trauma's die ze de afgelopen twee jaar had doorstaan. Almeida beweerde dat al het door Garcia aangeleverde bewijs 'verzonnen' was en eiste via de rechtbank dat ze stopte met het doen van publieke uitspraken over hun relatie.

Sindsdien heeft Garcia haar aanwezigheid op sociale media verminderd, maar het lijkt erop dat ze haar online aanwezigheid weer gaat opvoeren met de aankondiging van deze nieuwe ontwikkeling in haar MMA-carrière.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws