Mohamed Jaraya uit gevecht van 16 december tegen Kaito in Japan: 'Onverwachte wending' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Mohamed Jaraya uit gevecht van 16 december tegen Kaito in Japan: 'Onverwachte wending'

Mohamed Jaraya uit gevecht van 16 december tegen Kaito in Japan: 'Onverwachte wending'

In een onverwachte ontwikkeling heeft de organisatie van het RISE-evenement in Japan aangekondigd dat Mohammed Jaraya, de bekende kickbokser, niet zal deelnemen aan het geplande gevecht tegen Kaito Ono op 16 december. De organisatie deelde via sociale media mee dat Jaraya "vanwege verschillende omstandigheden" het land niet kan binnenkomen.

Jaraya's comeback na tijd in de cel

Mohammed Jaraya, bekend van Glory Kickboxing, heeft recentelijk een dramatische wending in zijn leven meegemaakt, waaronder een lange tijd in de gevangenis. Beschuldigd van ernstige misdrijven zoals drugshandel, wapenhandel en witwassen, heeft Jaraya een turbulente tijd achter de rug.

Jaraya's geplande gevecht tegen Kaito Ono, een van Japans beste vechters, werd gezien als een belangrijke comeback en een statement in zijn carrière. Ono, bekend om zijn indrukwekkende vaardigheden in de ring, werd beschouwd als een waardige tegenstander voor Jaraya. Dit gevecht zou een hoogtepunt zijn in het laatste RISE-evenement van het jaar.

Juridische hindernissen

De aankondiging van de annulering van het gevecht werpt licht op de voortdurende juridische en persoonlijke uitdagingen waarmee Jaraya wordt geconfronteerd. Zijn vrijlating uit de gevangenis en het moge vechten in het buitenland kwam met toestemming van de rechtbank, wat zijn deelname bij Rise mogelijk maakte.

Op social media werd gemeld dat Jaraya wegens gezondheidsproblemen niet zou kunnen mee doen. Via de social media post van Rise zelf die ene vervanger aankondigde is te lezen; "Mohamed Jaraya kan het land vanwege verschillende omstandigheden niet binnenkomen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws