Live Kickboksen kijken Nieky Holzken, Tayfun Ozcan en Regian Eersel vandaag! Livestream en starttijden Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Live Kickboksen kijken Nieky Holzken, Tayfun Ozcan en Regian Eersel vandaag! Livestream en starttijden

Live Kickboksen kijken Nieky Holzken, Tayfun Ozcan en Regian Eersel vandaag! Livestream en starttijden

Nieky Holzken, Tayfun Ozcan en Regian Eersel vechten aankomende nacht om 02:00 uur tijdens ONE Fight Night 11: Eersel vs. Menshikov in Thailand en wij hebben alle informatie om te kijken voor je.

Na een historisch debuut op Amerikaanse bodem vorige maand, keert ONE Championship terug naar Thailand voor ONE Fight Night 11! En je kunt meekijken via deze pagina, hier kan je Nieky Holzken, Tayfun Ozcan en Regian Eersel live in actie zien. We starten in de nacht van vrijdag 9juni op zaterdag 10 juni om 02:00 uur Nederlandse tijd.

Het hoofdevenement wordt gekenmerkt door een confrontatie om de ONE Lightweight Muay Thai World Title tussen de dominante tweesportkoning Regian Eersel en de gevaarlijke Russische uitdager Dmitry Menshikov.

Legendarische Nieky Holzken stapt de ring in tegen Arian Sadikovic in kickboksthriller!

In het co-hoofdevenement verdedigt Kade Ruotolo, de ONE Lightweight Submission Grappling World Champion, zijn troon en perfecte zwarte band-record tegen de grootste BJJ-beoefenaar van Europa, Tommy Langaker!

De indrukwekkende line-up bevat ook een vedergewicht MMA-gevecht tussen de nummer 3-contender Ilya Freymanov en de Mongoolse ster Shinechagtga Zoltsetseg, een kickboksoorlog in het vedergewicht tussen de geweldige Superbon en de Nederlands-Turkse sensatie Tayfun Ozcan. En een kickboksthriller in het lichtgewicht tussen de legendarische Nieky Holzken en de Duitse topsporter Arian Sadikovic!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws