LEVI RIGTERS WACHT GROTE UITDAGING: 'Badr en Rico' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

LEVI RIGTERS WACHT GROTE UITDAGING: 'Badr en Rico'

LEVI RIGTERS WACHT GROTE UITDAGING: 'Badr en Rico'
LEVI RIGTERS WACHT GROTE UITDAGING: 'Badr en Rico'

Dinsdag werd bekend gemaakt dat Enfusion zwaargewicht kampioen Levi Rigters getekend heeft bij GLORY Kickboxing. Een gedurfde stap in de roerige tijden bij GLORY.

Toch is niet alleen Rigters zeker van zijn stap naar GLORY, ook ENFUSION CEO, Edwin van Os staat achter de keuze. Hij ziet in Rigters dan ook een toekomstige ster. In een interview met KickboxingZ, zegt Van Os die ook de manager van Rigters is. Dat de zwaargewicht divisie bij GLORY nog steeds de beste is.

Een van de grootste uitdagingen daar zullen Rico Verhoeven en Badr Hari zijn, al zal Rigters naar verwachting niet direct met hen de ring delen. Er staan namelijk nog een aantal andere vechters in de rij gerangschikt.

Niks is zeker

Rigters tekende een tweejarig contract bij GLORY, "dus er kan nog van alles gebeuren, "zegt van Os. "We gaan zien wat de toekomst ons brengt, Levi is een jonge zwaargewicht met een mooie toekomst voor hem. " Hoe GLORY verder zal gaan na alles perikelen die de organisatie troffen is niet duidelijk.

Een oktober event staat in de planning, en ook december is genoemd voor een groots event. Echter bevestigde woensdag een trainer van een van de topvechters van GLORY nog aan onze redactie dat er na de aankondiging mail niets meer is gecommuniceerd over tegenstanders en voorwaarden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws