GLORY Kickboxing tekent Enfusion kampioen Levi Rigters Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

GLORY Kickboxing tekent Enfusion kampioen Levi Rigters

GLORY Kickboxing tekent Enfusion kampioen Levi Rigters

"Na 10 jaar hard werken, samen met mijn trainer Jamal Karouche, hebben we nu het hoogste niveau van kickboksen bereikt. Met Edwin van Os (EVO Management) als mijn nieuwe manager hebben mijn team en ik nieuwe doelen gesteld. Om de nummer één plek te bereiken en op een dag die riem om mijn middel te krijgen," aldus Rigters op Instagram.

GLORY Kickboxing heeft voor oktober twee events in een weekend gepland. Of Rigters daar zijn debuut zal maken is onbekend. GLORY heeft alleen de events aangekondigd maar nog geen vechtkaart vrijgegeven.

Topvechter

Critici betwijfelen of GLORY zal slagen per oktober te starten met nieuwe events. Echter melden bronnen dat er op de achtergrond gewerkt wordt aan match-ups. Afgelopen week kwam naar buiten dat vechters klaagden geen vechtcontract te hebben ontvangen en de nieuwe matchmaker niet te bereiken was.

Rigters vocht bij Enfusion in de zwaargewicht klasse waar hij kampioen werd. Hij is een zeer getalenteerd vechter. Zo won hij ook de Enfusion Abu Dhabi World Grand Prix in Abu Dhabi in 2019.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws