GLORY Kickboxing tekent Enfusion kampioen Levi Rigters
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY Kickboxing tekent Enfusion kampioen Levi Rigters

GLORY Kickboxing tekent Enfusion kampioen Levi Rigters

Enfusion zwaargewicht kampioen Levi Rigters heeft getekend bij GLORY kickboxing. Via Instagram maakt Rigters het nieuws bekend.

“Na 10 jaar hard werken, samen met mijn trainer Jamal Karouche, hebben we nu het hoogste niveau van kickboksen bereikt. Met Edwin van Os (EVO Management) als mijn nieuwe manager hebben mijn team en ik nieuwe doelen gesteld. Om de nummer één plek te bereiken en op een dag die riem om mijn middel te krijgen,” aldus Rigters op Instagram.

GLORY Kickboxing heeft voor oktober twee events in een weekend gepland. Of Rigters daar zijn debuut zal maken is onbekend. GLORY heeft alleen de events aangekondigd maar nog geen vechtkaart vrijgegeven.

Topvechter

Critici betwijfelen of GLORY zal slagen per oktober te starten met nieuwe events. Echter melden bronnen dat er op de achtergrond gewerkt wordt aan match-ups. Afgelopen week kwam naar buiten dat vechters klaagden geen vechtcontract te hebben ontvangen en de nieuwe matchmaker niet te bereiken was.

Rigters vocht bij Enfusion in de zwaargewicht klasse waar hij kampioen werd. Hij is een zeer getalenteerd vechter. Zo won hij ook de Enfusion Abu Dhabi World Grand Prix in Abu Dhabi in 2019.

Bekijk ook

Boksicoon Tyson Fury’s coach onthult reden pensionering kampioen

Fury is vastbesloten om door te gaan met trainen

‘100 miljoen!’ Sexy model gaat boksen na verliezen rechtszaak tegen Kardashians

Blac Chyna gaat vechten in bokswedstrijd voor beroemdheden

‘Bruce Lee McGregor’s’ nieuwste boksvideo bekritiseerd: ‘Niet geloofwaardig’

Ook vergelijkt McGregor zich met Bruce Lee, iets wat niet goed valt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page