UFC-sterren Volkanovski en Whittaker uit hun plaat tijdens WWE sketch Nieuws
Nieuws

UFC-sterren Volkanovski en Whittaker uit hun plaat tijdens WWE sketch

UFC-sterren Volkanovski en Whittaker uit hun plaat tijdens WWE sketch

Alexander Volkanovski en Robert Whittaker maken zich misschien op om de sprong naar het professionele worstelen te maken.

Maandag sloot het moederbedrijf van de UFC, Endeavour, een deal om een meerderheidsaandeel te kopen in World Wrestling Entertainment (WWE). Met plannen om de twee organisaties te combineren tot één beursgenoteerd sport- en entertainment bedrijf.

Van de twee bedrijven wordt verwacht dat ze onafhankelijk van elkaar blijven opereren, maar dat weerhoudt een aantal UFC-vechters er niet van om hun naam naar voren te schuiven voor een cross-over evenement. Gisteren gingen Volkanovski en Whittaker nog een stap verder door zich te verkleden als WWE-iconen "Stone Cold" Steve Austin en Hulk Hogan voor een sketch op FOX Sports Australia.

UFC iconen Alexander Volkanovski en Robert Whittaker doen ludieke WWE sketch

De sketch ging over de UFC-WWE-fusie en toen de tv-host vroeg welke vechters het goed zouden doen in de WWE, reageerden de twee UFC-jagers als Hulk Hogan en Stone cold dat in hun hoogtij dagen deden. Compleet met shirts scheuren en uitdagend schreeuwen.

De hele sketch werd met veel plezier gedaan en zou een teken kunnen zijn van de dingen die komen gaan met de nieuwe wereldorde in vechtsporten en entertainment.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws