Toptrainer Mike Passenier geeft kickboks masterclasses! 'Geschikt voor iedereen' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Toptrainer Mike Passenier geeft kickboks masterclasses! 'Geschikt voor iedereen'

Toptrainer Mike Passenier geeft kickboks masterclasses! 'Geschikt voor iedereen'

Mike Passenier een van de beste kickbokstrainers gaat een aantal Masterclasses verzorgen. Waar dieper op de materie zal worden ingegaan.

Als trainer van grote namen als Badr Hari, Antonio Plazibat, Jamal Ben Saddik en velen meer is Passenier een van de boegbeelden van het kickboksen. "Binnenkort starten een aantal Masterclasses van ieder 1,5 uur", zegt Passenier. Waar een inkijkje zal worden gegeven op de visie en werkwijze van de toptrainer.

De Masterclasses worden gegeven in groepen van max 8 deelnemers in de beroemde sportschool van Passenier "Mikes Gym" in Oostzaan. Iedereen, enthousiast beoefenaar, wedstrijdvechter, Personal trainer of vechtsportleraar, die zich verder wil verdiepen in de praktijk en theorie van Mike Passenier methode. kan zich aanmelden.

Leer meer over kickboksen van Mike Passenier

"Wat zijn de fundamenten technisch en tactisch? Hoe bouw je het structureel en methodisch op? Stap voor stap gaan we hier uitgebreid op in", zegt Passenier die na deze serie van 4 bijeenkomsten, wellicht een vervolg zal plannen.

Voor geïnteresseerden is er informatie te verkrijgen via info@mikesgym.com. De 4 bijeenkomsten staan gepland voor 16, 23, 30 april en 7 mei. De lessen worden gegeven in de Dojo waar ook de grootste namen ter wereld door Passenier worden getraind.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws