šŸŽ„ Kickboks-ster Regian Eersel jaagt op rematch: 'De boel rechtzetten' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

šŸŽ„ Kickboks-ster Regian Eersel jaagt op rematch: 'De boel rechtzetten'

šŸŽ„ Kickboks-ster Regian Eersel jaagt op rematch: 'De boel rechtzetten'

Regian Eersel verloor in april van dit jaar zijn ONE Championship lichtgewicht kickbokstitel aan Alexis Nicolas in Bangkok, Thailand. De nederlaag kwam hard aan bij Eersel, die nu vastberaden is om zijn titel te heroveren.

Voor veel Nederlandse kickboksfans was het een schok om te zien hoe Eersel die normaliter gezien wordt als een van de meest gevaarlijke kickboksers ter wereld, zijn titel verloor. Eersel die in het verleden al twee keer won van topkickbokser Nieky Holzken in de ONE ring was zelf ook niet tevreden met zijn laatste prestatie.

"Het had veel beter gemoeten," aldus Eersel tegen ChampsTalk. "En dat zal ik in de rematch ook laten zien."

Hoop op herkansing in het najaar

Eersel hoopt in het najaar van dit jaar op een herkansing tegen Nicolas. De exacte datum en locatie van het gevecht zijn nog niet bekend maar Eersel traint hard om er helemaal klaar voor te zijn.

"Ik ben ervan overtuigd dat ik kan winnen," zegt Eersel. "Ik heb er alle vertrouwen in dat ik mijn titel kan terugpakken."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws