Enfusion titelstrijd: Khalid El Moukadam vs. Saif Harnafi in Nijmegen Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Enfusion titelstrijd: Khalid El Moukadam vs. Saif Harnafi in Nijmegen

Enfusion titelstrijd: Khalid El Moukadam vs. Saif Harnafi in Nijmegen

Op 2 maart staat de Jan Massinkhal in Nijmegen in het teken van een bijzonder kickboksevenement. Khalid El Moukadam zal het opnemen tegen Saif Harnafi in een strijd om de -70 KG titel bij Enfusion Ring Fight Promotions. Deze confrontatie belooft een van de hoogtepunten te worden van een avond vol actie en spanning.

Enfusion: Synoniem voor spektakel

Enfusion, bekend om zijn spectaculaire gevechten, weet altijd een show te garanderen die de kickboksfans op de punten van hun stoelen houdt. De organisatie heeft een reputatie opgebouwd voor het samenstellen van gevechten die zowel technisch als qua entertainment van het hoogste niveau zijn. Dit evenement in Nijmegen zal naar verwachting niet anders zijn.

Het RFP Max semi finals & final viermans toernooi

Naast de confrontatie tussen El Moukadam en Harnafi, is er nog een andere belangrijke attractie: het RFP Max semi finals & final viermans toernooi. Dit toernooi, met een hoofdprijs van 5.000 euro, belooft een spannende strijd te worden tussen enkele van de beste kickboksers in deze klasse. Deelnemers en fans kunnen zich opmaken voor een avond vol onvergetelijke gevechten.

Locatie en datum

Het evenement vindt plaats in de Jan Massinkhal, een locatie die bekendstaat om zijn uitstekende faciliteiten en sfeer die perfect past bij vechtsportevenementen. Met de geplande datum van 2 maart, is dit een evenement dat liefhebbers van kickboksen zeker niet willen missen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws