K-1 maakt datum Europees event bekend: 'Bekende kickbokser als hoofdact' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

K-1 maakt datum Europees event bekend: 'Bekende kickbokser als hoofdact'

K-1 maakt datum Europees event bekend: 'Bekende kickbokser als hoofdact'

De iconische K-1 kickboksorganisatie kondigt met trots de datum aan van hun eerste Europese evenement in lange tijd: 7 juni 2024 in Galati, Roemenië. Fans kunnen zich opmaken voor een avond vol spectaculaire gevechten met bekende namen uit de kickbokswereld.

Bekende K-1 official Atsushi Onari nodigt fans uit

In een speciale videoboodschap op Instagram nodigt Atsushi Onari, de gerespecteerde Japanse K-1 official en scheidsrechter, fans uit om het evenement bij te wonen. Hij benadrukt de unieke sfeer van respect en fairplay die K-1 kenmerkt:

"Beste sport- en K-1-liefhebbers, ik ben Atsushi Onari, de officiële scheidsrechter uit Japan. Met eer en trots nodig ik jullie uit om naar het eerste K-1-toernooi te komen dat op 7 juni in Galati, Roemenië wordt gehouden." Onari kijkt ernaar uit om samen met de fans en vechters een onvergetelijk event te beleven.

Zwaargewicht Bogdan Stoica als headliner?

Roemeense bronnen melden dat Bogdan Stoica, een bekende naam in de kickbokswereld met ervaring in Glory, Enfusion en Superkombat, de headliner van het evenement zal zijn. Stoica staat bekend om zijn spectaculaire vechtstijl en belooft een spannende avond te bezorgen.

K-1 maakt datum Europees event bekend: 'Bekende kickbokser als hoofdact'
Bogdan Stoica (Foto Glory Kickboxing)

De tegenstander van Stoica is nog niet bekendgemaakt, maar de organisatie belooft een waardige opponent te vinden.

K-1 als geduchte concurrent voor Glory in Europa

De terugkeer van K-1 naar Europa betekent dat Glory er een geduchte concurrent bij heeft. Met hun focus op spectaculaire gevechten en bekende namen, heeft K-1 alle potentie om een groot succes te worden in Europa.

De organisatie zal echter hard moeten werken om succesvolle events neer te zetten en een trouwe fanbase op te bouwen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws