Badr Hari terug in Nederland: 'voorbereiding voor Parijs gevecht?' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr Hari terug in Nederland: 'voorbereiding voor Parijs gevecht?'

Badr Hari terug in Nederland: 'voorbereiding voor Parijs gevecht?'

Badr Hari, de Marokkaanse kickboksgigant, is teruggekeerd vanuit Marokko naar Nederland. Zijn terugkeer naar Mike's Gym in Oostzaan heeft de geruchtenmolen onder de fans op volle toeren laten draaien. Is dit een voorbereiding van wat belooft een spectaculair gevecht in Parijs te worden?

Een beladen comeback

Na een teleurstellende afwezigheid tijdens het vorige evenement in Parijs, waar hij onverwacht niet tegen James McSweeney vocht, is de anticipatie voor Badr's volgende stap enorm.

De reden voor zijn eerdere terugtrekking, een solidariteitsgebaar naar zijn landgenoten getroffen door een aardbeving, heeft diepe indruk gemaakt op de vechtsportgemeenschap.

Grote verrassing

Met de aankomende trainingssessies in Mike's Gym en de mogelijke deelname aan het Glory event in Parijs of wellicht in mei in Rotterdam, staan Badr fans en critici op scherp.

Glory kondigde gisteren de complete vechtkaart voor haar event in Parijs op 27 april aanstaande. Komt er nog een verrassing en zal Badr Hari zijn belofte nakomen en een glorieuze terugkeer in de ring maken?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws