Oud Glory Kickboxing medewerkers halen uit na opstappen CEO: 'Zegt waar het opstaat' Nieuws
Nieuws

Oud Glory Kickboxing medewerkers halen uit na opstappen CEO: 'Zegt waar het opstaat'

Oud Glory Kickboxing medewerkers halen uit na opstappen CEO: 'Zegt waar het opstaat'

Glory Kickboxing is de afgelopen dagen flink onderwerp van discussie na het opstappen van Maurice Hols die als CEO een aantal maanden geleden werd aangetrokken. Hij stapte afgelopen weekend plotsklaps op.

Als reden voor zijn vertrek gaf Hols aan dat hij verschilde van inzicht met de organisatie en dan met name met de Amerikaanse mede eigenaar Scott Rudmann. Deze had voor de komst van Hols de functie van CEO maar droeg het stokje over aan Hols.

Hij durft wel te zeggen hoe het zit

Hols een ervaren man met een achtergrond bij onder andere Spike had verfrissende ideeën zoals de aankomende Grand Prix op 9 maart. Naar nu blijkt was Hols het niet eens met de gang van zaken die hem intern werden opgelegd.

Twee oud medewerkers van Glory (voordat deze failliet gingen en een doorstart maakte. red), geven hun ongezouten mening onder een post op Instagram bij kanaal John Do Official. Deze geven aan dat Hols eerlijk is door te noemen dat hij niet meer met Rudmann door een deur kon.

Oud Glory Kickboxing medewerkers halen uit na opstappen CEO: 'Zegt waar het opstaat'

"De zoveelste bestuurder die het veld ruimt, deze geeft openlijk aan dat het lastig werken is met Rudmann", schrijft Sebastiën van Dusschoten die bij het oude Glory werkte. "Iets wat voorgangers van Hols weglieten in hun politiek correcte persberichten."

Ook Rachid Lamalam mede oud collega van Van Dusschoten heeft zo zijn gedachten er over en zegt dat het helemaal niet mogegelijk is om met Rudmann samen te werken. Wie de organisatie als volgende CEO zal aanstellen is niet bekend. Of Rudmann die rol weer op zich neemt laat zich raden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws