'Ik had Rico afgemaakt!' Rigters over gevecht met Ben Saddik Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Ik had Rico afgemaakt!' Rigters over gevecht met Ben Saddik

'Ik had Rico afgemaakt!' Rigters over gevecht met Ben Saddik

Levi Rigters zegt korte metten te hebben gemaakt met Rico Verhoeven als deze tegenover had gestaan tijdens Collision 3 vorig jaar. Rigters deed zijn afspraak tijdens persconferentie voor Glory 80 vandaag.

Volgens velen is Rigters de prins van het kickboksen terwijl Verhoeven als de koning wordt gezien. Tijdens de wel erg korte persconferentie vandaag zat Rigters naast zijn rivaal Jamal Ben Saddik. Op vragen van de pers reageerde beiden als winnaar uit de bus te komen 19 maart tijdens Glory 80 in Hasselt.

Hij kwam tekort

Remy Bonjasky stelde de vraag wat Rigters had gedaan als hij tegenover Verhoeven had gestaan in plaats van Ben Saddik. ,,Ik had hem afgemaakt, Jamal kwam tekort maar ik had doorgezet", aldus Rigters die zegt een betere conditie te hebben (gaat verder onder video).

,,Mijn conditie is altijd top, ik had tegen Rico beter gepresteerd dan Jamal." Rigters zegt ook in het gevecht tegen Verhoeven zwaktes te hebben gezien bij Ben Saddik. ,,Ik ga niet zeggen welke, maar dat is verwerkt in mijn gameplan voor ons gevecht. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws