'Hoe lossen we dit op Glory?' Adegbuyi reageert op schorsing Ben Saddik Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Hoe lossen we dit op Glory?' Adegbuyi reageert op schorsing Ben Saddik

'Hoe lossen we dit op Glory?' Adegbuyi reageert op schorsing Ben Saddik

Benjamin Adegbuyi reageert op de doping schorsing van Jamal Ben Saddik. De Roemeen verloor zijn wedstrijd tegen Ben Saddik waarvan nu blijkt dat deze in het voordeel was.

Tijdens Glory 81 vorig jaar augustus verloor Adegbuyi van Ben Saddik op knock-out. Vandaag werd dat teruggedraaid maar niet als winst voor de Roemeense topkickbokser, maar als een 'No Contest'. Wat inhoudt dat er geen winnaar of verliezer zal zijn.

Adegbuyi ging naar zijn Instagram met een reactie op het feit dat Ben Saddik gesnapt is. En hij vraag zich af wat Glory nu verder gaat doen. Valsspelers zullen altijd vals spelen! Haters zullen altijd haten! Goed gedaan Glory Kickboxing voor het pakken van de valsspeler. Maar hoe gaan we dit oplossen?", schrijft Adegbuyi.

Benjamin Adegbuyi vraagt Glory om een oplossing

De Roemeen krijgt veel bijval van zijn fans die vinden dat de Adegbuyi een punt heeft. "De waarheid komt altijd uit! Ik ben blij dat nu iedereen ziet wat we al wisten! Goed gedaan Benny!", reageert een fan. Vechters die doping gebruiken zijn vaker in het voordeel dan een tegenstander die dit niet doet. In de regel worden dit soort wedstrijden als een no contest achteraf aangepast. Adegbuyi ziet dit blijkbaar anders.

Rico Verhoeven de Glory Kampioen, goede vriend en trainingsmaat van Adegbuyi sprak zich eerder ook al uit over het doping gebruik. Zo was Verhoeven duidelijk door te zeggen dat Alistair Overeem die een tweede test afwacht na zijn wedstrijd met Badr Hari op zeker gebruikt moet hebben. Zijn motto "is houdt de sport clean." Overigens zijn insiders het erover eens dat het wel heel lang duurt voordat de B-staal test van Overeem naar buiten komt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws