'Hij verdient Rico!' Gevecht Plazibat vs Catinas ondermaats Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Hij verdient Rico!' Gevecht Plazibat vs Catinas ondermaats

'Hij verdient Rico!' Gevecht Plazibat vs Catinas ondermaats

Antonio Plazibat zal op 19 november samen met tegenstander Raul Catinas de headliner verzorgen op Glory 82 in Bonn, Duitsland. Echter lijken de fans het daar niet allemaal mee eens te zijn en vinden dat de Kroaat een kans op de titel van rico Verhoeven verdient.

Pak die titel af

Toch lijkt Plazibat vooralsnog het nakijken te hebben, want de verwachting is dat Alistair Overeem die recentelijk Badr Hari zijn zoveelste nederlaag bezorgde, naar voren zal worden geschoven. Plazibat waarvan niet verwacht werd dat deze op korte termijn de ring in zou gaan, omdat hij weigert tegen teamgenoot Jamal Ben Saddik te vechten, krijgt veel steun van fans die het gevecht met Catinas ondermaats vinden.

,,Schande dat Rico binnen een minuut verschijnt nadat Overeem hem uitdaagde. Maar hij ontwijkt Plazibat maandenlang als de legitieme nummer 1 uitdager", schrijft een fan onder het bericht van Glory. ,,Hoe kunnen ze dit doen, de nummer 1 tegen de nummer 10 op de ranglijst", schrijft een ander.

De fans sparen niemand in hun commentaren; ,,Ontneem Rico de titel, hij had tegen Plazibat moeten vechten. In plaats daarvan vecht hij tegen Hesdy Gerges op zijn eigen Amerikaanse evenement. Wat een grap."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws