Nieuwe Rico! 'Glory teken deze NL vechter' (video)
Home / Columns / Nieuwe Rico! ‘Glory teken deze NL vechter’ (video)

Nieuwe Rico! ‘Glory teken deze NL vechter’ (video)

Rico Verhoeven is als jaren de ongeslagen kampioen bij Glory Kickboxing. Het zwaargewicht regeert met harde vuist, maar er is nog een kampioen dit bij de organisatie perfect zou passen, Regian Eersel.

Voor wie Eersel niet kent even een korte uitleg. Gisteren verdedigde de Nederlands-Surinaamse topvechter voor de derde keer zijn ONE Championship lichtgewicht titel in Singapore. Waar eerder onder andere voormalig Glory Kampioen Nieky Holzken twee keer de titel te veroveren, lukte het de gevaarlijke Rus Islam Murtazaev.

Het was een actievol gevecht waar Eersel nipt won van de Rus. Direct na het gevecht werd er druk gediscussieerd op social media wat de volgende stap van Eersel zou moeten zijn. Uit een groot aantal commentaren bleek dat een plek bij Glory niet zou misstaan.

Topvechter

Eersel zou bij een stap naar Glory zijn krachten kunnen meten tegen vechters als kampioen Tyjani Beztati die de lichtgewicht divisie aanvoert. Andere opponenten waar een flinke uitdaging in kan liggen voor Eersel zijn Josh Jauncey, Luke Whelan en Stoyan Koprivlenski.

Of Eersel op het netvlies staat bij Glory is niet bekend. Dat de organisatie altijd op zoek is naar de beste van de besten is bekend. Eersel die voordat hij bij ONE ging vechten ook een stevig record bij Lion Fight neerzette als kampioen, zou ongetwijfeld een goede aanvulling zijn voor de grootste kickboks organisatie van de wereld, die wellicht een nieuwe Rico zou binnen halen met Eersel.

Bekijk ook

Conor McGregor gaat boksen tegen Jake Paul

Conor McGregor vs Jake Paul: ‘Boksen voor UFC-comeback’

Conor McGregor zou Jake Paul wel eens kunnen kiezen als zijn volgende tegenstander.

‘Ik zie dode mensen!’ McGregor zegt te weten wie zijn tegenstander is bij comeback

De voormalige UFC-kampioen vedergewicht en lichtgewicht beweerde aanvankelijk dat hij nog steeds kiest tegen wie hij gaat vechten.

Door Rusland uitgeleverde MMA-vechter krijgt 8 jaar cel

Een MMA-vechter die vanuit de Russische Federatie naar zijn geboorteland Tadzjikistan werd teruggestuurd, is gevangen gezet

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page