Moordenaar! UFC'er Chimaev als kind al levensgevaarlijk MMA Nieuws
MMA Nieuws

Moordenaar! UFC'er Chimaev als kind al levensgevaarlijk

Moordenaar! UFC'er Chimaev als kind al levensgevaarlijk

Khamzat Chimaev zegt dat zijn ongeslagen record teruggaat tot groep vijf toen hij een elfde klasser in elkaar sloeg. De beruchte vechter die door UFC-baas als een gevaarlijke moordenaar in de kooi wordt omschreven kan geen tegenstanders vinden.

De brute reputatie van Chimaev gaat hem vooruit want zelfs UFC-ster Nate Diaz verwierp snel het idee om tegen de Rus die in Zweden woont te vechten. Het smoesje welke Diaz gebruikte was dat hij niet tegen een beginneling zou willen vechten, critici beweren dat Diaz gewoon niet durft.

UFC-president Dana White is uitgesproken over de moeilijkheid om Chimaev een gevecht te vinden en deelt het volgende in een interview met TMZ Sports. ,,Luister man, Khamzat is een regelrechte moordenaar. Hij is een moordenaar. Hij is een absolute wilde", zegt White.

Altijd al gevaarlijk

,,En ik neem het niemand kwalijk dat hij niet tegen Khamzat Chimaev wil vechten. Hij is een van die jongens die, weet je, bereid is om tegen iedereen te vechten en in meerdere gewichtsklassen." Volgens Chimaev is vechten tegen grotere tegenstanders niets nieuws, aangezien hij het al sinds de lagere school doet.

,,Elke dag hadden we gevechten in de straten van Tsjetsjenië. We creëerden geschiedenis voor onszelf op straat. Ik heb nog nooit een gevecht verloren", zegt Khamzat Chimaev die ooit een paar jaar oudere jongen de les las. ,,Hij begon me ongeveer 10 minuten van rechts naar links te gooien. Toen werd hij moe en begon ik hem te slaan. Hij stond niet meer op en het was over", aldus Chimaev die zegt later vrienden te zijn geworden met zijn plaaggeest.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws