Glory's Zakaria Zouggary keert in december terug voor gevecht tegen Japanner Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory's Zakaria Zouggary keert in december terug voor gevecht tegen Japanner

Glory's Zakaria Zouggary keert in december terug voor gevecht tegen Japanner

Zakaria Zouggary de Nederlands-Marokkaanse kickbokser zal op 16 december zijn opwachting maken tijdens het Glory Rivals evenement in Japan, waar hij het zal opnemen tegen de ervaren Japanse vechter Shiratori Daiju.

Met 33 overwinningen, waarvan 16 door (T)KO, 5 nederlagen en 1 gelijkspel, brengt Zouggary een indrukwekkend record met zich mee naar de ring. Sinds 2017 staat hij onder contract bij Glory, en zijn laatste optreden voor de organisatie dateert uit Glory Collision 2 in 2019, waar hij met succes Asa Ten Pow versloeg.

Na een periode van afwezigheid keert Zouggary terug naar het Glory-toneel via Rivals, vastbesloten om opnieuw zijn stempel te drukken en zijn indrukwekkende staat van dienst verder uit te breiden. De confrontatie met Shiratori Daiju belooft een intense strijd te worden, waarbij beide vechters vastberaden zijn om de overhand te krijgen in de ring (lees verder onder video).

.

Naast Zakaria Zouggary zullen ook een andere Glory-vechter deelnemen aan dit spannende evenement. Abraham Vidales zal het opnemen tegen Kenhi Haraguchi, waardoor het publiek kan uitkijken naar nog een enerverend gevecht in deze prestigieuze kickboksarena.

Tessa de Kom en Montana Aerts nemen het op tegen Japanse tegenstanders

Het Glory Rivals evenement belooft niet alleen actie en spanning, maar ook een showcase van diversiteit in de ring. Tessa de Kom en Montana Aerts, komen uit in de Rise World Series en zullen hun vaardigheden tonen tegenover Japanse tegenstanders.

Deze gevechten beloven een boeiende mix van stijlen en technieken, waarmee de internationale aantrekkingskracht van het Glory Rivals evenement wordt benadrukt. Met Zakaria Zouggary als een van de blikvangers van het evenement, wordt 16 december een datum om naar uit te kijken voor kickboksfans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws