Zakaria Zouggary terug in actie bij Glory Rivals Japan Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Zakaria Zouggary terug in actie bij Glory Rivals Japan

Zakaria Zouggary terug in actie bij Glory Rivals Japan

Zakaria Zouggary keert terug naar de Glory Kickboxing ring tegen Haraguchi Kento op 25 december in Tokyo, Japan. Het Rivals event is een samenwerking met de Japanse Rise organisatie. Het event werd vanavond bekend gemaakt.

Het zal voor de Marokkaans-Nederandse Zouggary de eerste keer sinds 2019 zijn dat hij te zien is in de Glory ring. Destijds versloeg Zouggary zijn rivaal Asa Ten Pow tijdens Glory Collision 2 in Arnhem.

Lange afwezigheid

Haraguchi Kento is de voormalige RISE Lichtgewicht-kampioen. Haraguchi begon zijn carrière in karate en amateur-kickboksen, voordat hij in 2015 op 17-jarige leeftijd overstapte naar professioneel boksen.

Ook de Glory kampioen vedergewicht Petpanomrung Kiatmuu9 zal vechten tijdens het event in Japan. De Thai die vorig weekend met succes zijn titel verdedigde tegen Abraham Vidales treft Kosei Yamada de huidige RISE Super Lightweight-kampioen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws