Mohammed Touchassie maakt krachtig debuut bij Glory 89 in Bulgarije: Slaat rivaal knock-out Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Mohammed Touchassie maakt krachtig debuut bij Glory 89 in Bulgarije: Slaat rivaal knock-out

Mohammed Touchassie maakt krachtig debuut bij Glory 89 in Bulgarije: Slaat rivaal knock-out

Opwindende momenten tijdens Glory 89 in Burgas, Bulgarije, waar kickbokser Mohammed Touchassie vandaag schitterde door Eduard Aleksanyan met een indrukwekkende knock-out te verslaan. Dit optreden markeert het debuut van Touchassie bij Glory en plaatst hem direct in de schijnwerpers van de Glory middengewicht divisie.

De 22-jarige Mohammed Touchassie laat de kickbokswereld praten, en velen zien in hem de jongere versie van de legendarische Badr Hari, vanwege zijn vergelijkbare vechtstijl. Met zijn krachtige en vastberaden aanpak heeft hij nu al laten zien dat hij een serieuze concurrent is in zijn gewichtsklasse.

De overwinning van Touchassie op Aleksanyan belooft spannende toekomstige gevechten en uitdagingen in de wereld van het kickboksen, en fans kunnen niet wachten om te zien hoe deze veelbelovende vechter zich verder zal ontwikkelen en zijn stempel zal drukken op Glory.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws