Glory's Luis Tavares over 4 man toernooi! 'Er is altijd veel drama' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory's Luis Tavares over 4 man toernooi! 'Er is altijd veel drama'

Glory's Luis Tavares over 4 man toernooi! 'Er is altijd veel drama'

Luis Tavares vecht op 29 april tijdens Glory 85 tegen Enver Sljivar in de semi finale van het vierman zwaargewicht toernooi. De stap naar een hogere gewichtklasse had niet iedereen verwacht.

Voor Luis Tavares is de deelname aan Glory vierman toernooi gelijk een stap omhoog in gewicht, de topatleet die eerder 10 maanden geschorst was vanwege een constatering op het gebruik van een verboden stof gaat staat er positief in.

Luis Tavares heeft zijn ambities hoog gesteld voor zijn toekomst bij Glory

Tijdens zijn tijd uit de ring had Tavares veel contact met Scott Rudmann de CEO van Glory, hierover zegt Tavares zich goed bij te hebben gevoeld. Ook wil hij zich richten op de titel in zijn nieuwegewichts klasse. Immers komt er ook een tijd na Rico Verhoeven die al jaren eenzaam aan de top staat.

Over het toernooi zelf zegt Tavares dat er altijd wel dram omheen is. Dit in verband met de verwachtingen wie er uiteindelijk zal winnen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws