Luis Tavares slaat Florent Kaouachi knock-out op Glory Rivals 1 Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Luis Tavares slaat Florent Kaouachi knock-out op Glory Rivals 1

Luis Tavares slaat Florent Kaouachi knock-out op Glory Rivals 1

Luis Tavares domineerde Florent Kaouachi vandaag in de headliner van Glory Rivals 1 in Alkmaar. Het was Tavares die de winst mee naar huis nam met een dikke KO in een langverwacht rentree.

Na 9 maanden noodgedwongen op de reservebank te hebben gezeten kwam Luis Tavares eindelijk weer in actie. De Rotterdammer die zich eerder op een afgelast titelgevecht met lichtzwaargewicht kampioen Artem Vakhitov had voorbereidt liet zien de KO in huis te hebben.

Van ringroest was geen spoor te zien bij Tavares die in de tussentijd onder andere met topbokser Regilio Tuur trainde. Tavares domineerde de partij zoals de topatleet al had voorspelt. Ronde 1 was voor Tavares die al vroeg een knockdown scoorde. Later gevolgd door het vegen van de het been van de Fransman.

Knock-out

In ronde twee werd het ervaring verschil tussen Tavares en Kaouachi nog duidelijker. De Fransman had bijna geen antwoord op de aanvallen van Tavares. Tot twee keer toe kwam het tot een botsing van hoofden veroorzaakt door de Fransman.

Vroeg in ronde drie ging het fout voor de Fransman die een stevige linkerstoot naar het hoofd kreeg en knock-out op het canvas terecht kwam.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws