Eerste reacties op film Rico Verhoeven Black Lotus! 'Van saai tot zeer okay' Nieuws
Nieuws

Eerste reacties op film Rico Verhoeven Black Lotus! 'Van saai tot zeer okay'

Eerste reacties op film Rico Verhoeven Black Lotus! 'Van saai tot zeer okay'

Rico Verhoeven's film Black Lotus beleefde eerder deze week zijn voor premiere. De eerste reacties van de film redacties lopen uiteen van wegwerpniveau, saai, teleurstellend tot zeer okay.

Morgen gaat het grote publiek kennismaken met de film Black Lotus waarin Rico Verhoeven de hoofdrol speelt. De eerste recensies van de film redacties zijn niet bijster positief. Deze bekeken de film en geven hun oordeel. Wij hebben er een paar op een rij gezet.

Veronica Super Guide was de eerste die een oordeel gaf over Black Lotus: "Rico Verhoeven stelt teleur met actiefilm die te laat leuk wordt", stelt de site. Die ook vermeld dat er weinig actie in de film zou zitten. "Rico Verhoeven in een Amsterdamse actiefilm klinkt als een lekker recept maar Black Lotus is over het algemeen te flauw. Pas in de finale laat de film wat steengoede actie zien en dan is het al te laat."

Rico Verhoeven's film krijgt gemengde reacties van negatief tot okay

De Stentor/AD komt ook met een niet al te positieve recensie, deze noemt Black Lotus qua kwaliteit van 'wegwerp niveau'. Echter zou dit niet aan Verhoeven liggen. Deze indiceren ook dat de film meer in de jaren 80 zou passen dan in het hedendaagse. Dit gerelateerd aan de opzet van de film; "die teruggrijpt naar het ongecompliceerde rouwdouw-actie die in die jaren voorbij kwamen.

Echter zijn er ook gematigde positieve reacties, Metro geeft Black Lotus een 3.5 op een schaal van 5. "Al met al is Black Lotus geen briljant werk geworden, maar zeer okay. Een bezoek aan de bios is daarom geen tegenvaller", stelt Metro. Die zeggen hun petje af te nemen voor Verhoeven omdat hij in het diepe is gesprongen. Advies van onze redactie, ga Black Lotus zeker bekijken en vorm je eigen mening.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws