Glory's Latescu trapt iedereen doormidden: 'Lowkick koning' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory's Latescu trapt iedereen doormidden: 'Lowkick koning'

Glory's Latescu trapt iedereen doormidden: 'Lowkick koning'

Stefan Latescu is klaar om de Glory Kickboxing Lichtzwaargewicht Grand Prix te bestormen. De Roemeense vechter heeft zijn potentiële tegenstanders alvast gewaarschuwd voor zijn verwoestende lowkicks, die hij vergelijkt met het omhakken van bomen.

Latescu werd onlangs aangekondigd als de eerste deelnemer aan het achtkoppige toernooi. De opkomende ster binnen Glory's lichtzwaargewichten wordt gezien als een serieuze bedreiging voor de toernooi titel.

Dodelijke lowkicks

In een reeks video's op social media laat Latescu zien hoe hij in Thailand bomen omhakt met zijn scheenbenen. Met ogenschijnlijk gemak trapt hij palmbomen doormidden alsof het niets voorstelt.

Kickbokslegende Peter Aerts staat bekend als "The Dutch Lumberjack" (de Nederlandse Houthakker), maar Latescu kan zich met recht de Roemeense versie van Aerts noemen.

Jean Claude van Damme inspiratie

Latescu vergelijkt zijn vechtstijl met die van Jean-Claude van Damme, die in zijn beroemde films ook met krachtige lowkicks palmbomen omver schopte. "Ik deel mijn trappen uit in de stijl van Van Damme," aldus Latescu.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws