Glory Kampioen Wisse wil record breken: 'Winnen hoe dan ook' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory Kampioen Wisse wil record breken: 'Winnen hoe dan ook'

Glory Kampioen Wisse wil record breken: 'Winnen hoe dan ook'

De ongeslagen Glory middengewicht kampioen, Donovan Wisse, begeeft zich op zaterdag 18 mei naar Rotterdam voor zijn zoveelste titelverdediging tijdens Glory 92. Wisse neemt het op tegen Ulric Bokeme in wat belooft een spannende en uitdagende partij te worden.

Ondanks zijn ongeslagen status en dominantie in de middengewicht divisie, neemt Wisse zijn aanstaande tegenstander zeker serieus. "Ulric Bokeme is een goede vechter," aldus Wisse. "Het wordt zeker geen gemakkelijke partij."

Op jacht naar record

Naast het behouden van zijn titel, heeft Wisse nog een ander doel voor ogen: het evenaren van het record van voormalig Glory dubbelkampioen Alex Pereira. Pereira wist het meeste aantal titelverdedigingen op zijn naam te zetten. "Natuurlijk wil ik dat record evenaren," zegt Wisse. "Het zou een grote prestatie zijn."

Pereira, die vier opeenvolgende succesvolle Glory middengewicht titelverdedigingen had (tegen Yousri Belgaroui, Simon Marcus en Jason Wilnis), stapte over naar het lichtzwaargewicht. Hij vocht tegen Donegi Abena voor het tussentijdse Glory lichtzwaargewicht kampioenschap op Glory 68. Pereira won de vecht via knock-out in de derde ronde en werd de eerste dubbele kampioen in de geschiedenis van Glory.

Wisse vastberaden om te winnen

Wat betreft Glory 92 en zijn partij tegen Bokeme is Wisse duidelijk: "Ik ga alles doen om te winnen. Ik heb iedereen gehad in deze divisie en nu geven ze me steeds de nieuwe jongens. Maar ook Bokeme gaat het niet redden."

De vastberadenheid van Wisse is te zien in zijn trainingskamp. Hij heeft hard getraind en is klaar om alles te geven in de ring. "Ik ben er klaar voor," zegt Wisse tegen ChampsTalk. "Het wordt een geweldige avond."

De Toekomst voor Wisse

Een overwinning op Glory 92 zou Wisse's positie als een van de beste Glory vechters aller tijden bevestigen. Het zou hem ook dichter bij het evenaren van Pereira's record brengen. Met nog veel jaren in de tank, is het duidelijk dat Wisse vastbesloten is om zijn stempel te drukken op de geschiedenis van Glory.

  • Wisse wil Pereira's record evenaren en geschiedenis schrijven in Glory.
  • Is klaar om alles te geven in de ring om te winnen.
  • Fans kunnen zich verheugen op een spannende en onvergetelijke avond vechtsport op Glory 92.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws