Glory: 'Wie moet er tegen Gökhan Saki de ring in?' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory: 'Wie moet er tegen Gökhan Saki de ring in?'

Glory: 'Wie moet er tegen Gökhan Saki de ring in?'

Glory houdt haar vechters goed onder de aandacht, ook al is er geen event waar deze te zien zijn gebruikt de organisatie haar social media. Vandaag vraagt Glory aan de fans wie er tegen Gökhan Saki de ring in zou moeten.

De terug gekeerde publiekslieveling Saki vocht voor het laatst tijdens Collision 3 in oktober vorig jaar. Daar maakte Saki op vakkundige wijze korte metten met de Brit James McSweeney. ,,Noem jouw favoriete tegenstander voor Gokhan 'The Rebel' Saki', vraagt Glory vandaag.

Op Instagram reageren de fans enthousiast en komen met suggesties. Namen als Rico Verhoeven, Alistair Overeem, Tarek Khbabez en Badr Hari komen veel voor in de antwoorden.

Echter zal een gevecht tegen Badr Hari er niet snel in zitten, de twee vechters zijn goede vrienden van elkaar. Wanneer Saki weer zal vechten is niet bekend, maar de organisatie lijkt te vissen naar interesse voor een eventuele tegenstander.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws