Glory reageert op ophef om Badr vs Wrzosek uitslag: 'Zo zit het echt'
Home / Nieuws / Glory reageert op ophef om Badr vs Wrzosek uitslag: ‘Zo zit het echt’

Glory reageert op ophef om Badr vs Wrzosek uitslag: ‘Zo zit het echt’

Ophef om Badr vs Wrzosek uitslag: Glory reageert met uitleg

De uitslag van de wedstrijd tussen Badr Hari en Arek Wrzosek op Glory 80 vorige maand, blijft de gemoederen bezig houden en veroorzaakt nogal wat commotie. Echter geeft Glory nu uitleg hoe het echt zit, was het nu een gelijkspel of No Contest?

Onze redactie werd benaderd door Glory met uitleg over de uitslag van de wedstrijd die op brute wijze werd verstoord door rellende hooligans. Glory zegt naar aanleiding van een eerder artikel op deze site over de uitslag, dat deze volgens haar nooit is gewijzigd.

,,Het gevecht tussen Arkadiusz Wrosek en Badr Hari is altijd een No Contest geweest. Dat beslist de sanctionerende bond, niet GLORY.”, zegt Scott Rudmann de CEO van de kickboks organisatie vandaag tegen onze redactie. Rudmann zegt ook dat de website van Glory niet de mogelijkheid had de juiste uitkomst te laten zien.

Onderzoek naar de rellen

,,Onze website had niet de mogelijkheid om de uitslag ‘No Contest’ te vermelden. Dus stond er eerst ‘Draw’ (gelijkspel). Dat werd later bijgewerkt toen ze de website bijwerkten om de optie ‘No Contest’ te kunnen plaatsen”, aldus Rudmann.

Er loopt nog een onderzoek naar de oorzaak van de rellen die het Glory 80 evenement in Hasselt afgelast zag worden. ,,Aangezien het een derde partij is die het onderzoek doet en er wellicht juridische stappen moeten worden genomen, duurt het wat langer”, aldus een woordvoerder van Glory. Het zal interessant zijn wat de uitkomst van het onderzoek zal zijn en welke stappen er zullen volgen.

Bekijk ook

Bizar! Vechter voor dood in MMA-kooi na verboden trap

Bizar! Vechter voor dood in MMA-kooi na verboden trap (video)

Een techniek die bij veel vechtsporten verboden is

'10 keer gestoken!' Bokskampioen overleeft mes aanval

’10 keer gestoken!’ Bokskampioen overleeft mes aanval

Ik moest een onschuldig persoon beschermen tegen deze gestoorde vent.

'Ook in NL!' Zware KO bij Bare knuckle event

‘Ook in NL!’ Zware KO bij Bare knuckle event |(video)

Bare Knuckle boksen en andersoortige sporten nemen toe in populariteit

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page