Glory reageert op ophef om Badr vs Wrzosek uitslag: 'Zo zit het echt' Nieuws
Nieuws

Glory reageert op ophef om Badr vs Wrzosek uitslag: 'Zo zit het echt'

Glory reageert op ophef om Badr vs Wrzosek uitslag: 'Zo zit het echt'

De uitslag van de wedstrijd tussen Badr Hari en Arek Wrzosek op Glory 80 vorige maand, blijft de gemoederen bezig houden en veroorzaakt nogal wat commotie. Echter geeft Glory nu uitleg hoe het echt zit, was het nu een gelijkspel of No Contest?

Onze redactie werd benaderd door Glory met uitleg over de uitslag van de wedstrijd die op brute wijze werd verstoord door rellende hooligans. Glory zegt naar aanleiding van een eerder artikel op deze site over de uitslag, dat deze volgens haar nooit is gewijzigd.

,,Het gevecht tussen Arkadiusz Wrosek en Badr Hari is altijd een No Contest geweest. Dat beslist de sanctionerende bond, niet GLORY.", zegt Scott Rudmann de CEO van de kickboks organisatie vandaag tegen onze redactie. Rudmann zegt ook dat de website van Glory niet de mogelijkheid had de juiste uitkomst te laten zien.

Onderzoek naar de rellen

,,Onze website had niet de mogelijkheid om de uitslag 'No Contest' te vermelden. Dus stond er eerst 'Draw' (gelijkspel). Dat werd later bijgewerkt toen ze de website bijwerkten om de optie 'No Contest' te kunnen plaatsen", aldus Rudmann.

Er loopt nog een onderzoek naar de oorzaak van de rellen die het Glory 80 evenement in Hasselt afgelast zag worden. ,,Aangezien het een derde partij is die het onderzoek doet en er wellicht juridische stappen moeten worden genomen, duurt het wat langer", aldus een woordvoerder van Glory. Het zal interessant zijn wat de uitkomst van het onderzoek zal zijn en welke stappen er zullen volgen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws