Glory maakt gevechten Rivals 4 bekend! Zouggary in headliner Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory maakt gevechten Rivals 4 bekend! Zouggary in headliner

Glory maakt gevechten Rivals 4 bekend! Zouggary in headliner

Zakaria Zouggary en Abdellah Ezbiri keren terug in de GLORY-ring op 25 december tijdens Glory Rivals 4 in Tokyo, Japan. De kickboksorganisatie maakte vandaag de eerste wedstrijden bekend.

Dat Glory in december afreist naar Japan doet denken aan de tijd dat de K-1 wedstrijden werden georganiseerd waar grote namen als Badr Hari, Ernesto Hoost en velen mer furore maakte. Het Rivals 4 event is een samenwerking met het Japanse RISE. Vandaag werden de eerste namen bekend.

Grote namen

Ook markeert het event in Japan de terugkeer van Zakaria Zouggary die ook tegen een voormalig RISE kampioen in de headliner vecht, Kento Haraguchi. Abdellah Ezbiri keert terug in de Glory ring in een gevecht tegen voormalig RISE kampioen Taiju Shiratori.

Abdellah Ezbiri vocht zijn laatste wedstrijd in 2019 tegen Zouggary tijdens Glory 70 Lyon. De Franse vechter verloor de partij van Zouggary. Glory vedergewicht kampioen Petch vecht tegen Kosei Yamada de RISE lichtgewicht kampioen.

In de aankomende tijd zullen er nog meer partijen worden bekendgemaakt. Verder details zoals live meekijken en uitzendtijden zullen naar verwachten nog volgen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws