Glory's Raul Cătinaș in tranen! 'Je moet nederig blijven' (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory's Raul Cătinaș in tranen! 'Je moet nederig blijven' (video)

Glory's Raul Cătinaș in tranen! 'Je moet nederig blijven' (video)

Raul Cătinaș staat zaterdag tegenover Antonio Plazibat tijdens Glory 82 in Bonn, Duitsland. Er zal een geheel nieuwe uitvoering van de Roemeen staan die in een emotioneel interview verteld over zijn vader.

Het interview met Cătinaș laat een vechter zien zoals je niet veel zult meemaken. Terwijl hij over zijn vader sprak werd Cătinaș emotioneel. Trainer Maik Polanen komt ook aan het woord en verteld over de special band met de vechter.

Andere vechter

Cătinaș verteld onder ander over zijn jeugd en het beginnen met kickboksen. ,,Ik werd geperst en wilde mijzelf leren verdedigen", zegt Cătinaș. ,,Een vriend van mij die voetbalde nam mij mee naar kickboksen." Cătinaș nam wraak op zijn pesters en zijn reputatie was daarmee gezet.

Coach Maik verteld dat Cătinaș kwam trainen maar de vechter een paar keer wegstuurde. Maar ook dat Cătinaș nu de beste versien van zichzelf ook is. Over het gevecht met Plazibat is Cătinaș duidelijk, deze zal hij winnen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws