'Onder die strohoed schuilt een echte killer!' Dit wordt de nieuwe Glory kampioen Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Onder die strohoed schuilt een echte killer!' Dit wordt de nieuwe Glory kampioen

'Onder die strohoed schuilt een echte killer!' Dit wordt de nieuwe Glory kampioen

Chico Kwasi, bekend om zijn markante verschijning met een strooien hoed, is vastberaden om de nieuwe Glory weltergewicht kampioen te worden op 27 april. Zijn zelfverzekerdheid is niet ongegrond; onder die hoed gaat een ware killer schuil, klaar om de huidige kampioen Endy Semeleer uit te dagen.

Tijdens Glory 91 in Parijs zullen Kwasi en Semeleer tegenover elkaar staan in een gevecht dat belooft een spektakel te worden. Fans van over de hele wereld kijken reikhalzend uit naar deze confrontatie, waar vuurwerk van verwacht wordt.

Waarom Endy Semeleer zich zorgen moet Maken over Chico Kwasi

Afkomstig uit de stal van toptrainer Mike Passenier, heeft Kwasi zich snel opgewerkt binnen de Glory rangen. Met een indrukwekkend record van 47 gevechten, waarvan hij er 42 won, heeft hij bewezen een geduchte tegenstander te zijn. Zijn eerdere drie gevechten bij Glory won hij glansrijk, waarmee hij zijn positie als uitdager voor de weltergewicht titel verstevigde.

Semeleer die sinds 2022 de Glory weltergewicht titel in bezit heeft is drie keer uitgedaagd en wist zijn tegenstanders allen onverrichterzake terug te sturen naar de kleedkamer. Fans maar ook experts verwachten een zware wedstrijd tussen Semeleer en Kwasi die volgens insiders een grote kans maakt de nieuwe kampioen te worden,

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws