Breaking! Jos van Belzen treft Jay Overmeer op Glory 80 Hasselt Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Breaking! Jos van Belzen treft Jay Overmeer op Glory 80 Hasselt

Breaking! Jos van Belzen treft Jay Overmeer op Glory 80 Hasselt

Jos van Belzen een van de talenten binnen Glory zal het opnemen tegen Jay Overmeer op 19 maart in Hasselt, België. Glory meldt het nieuws vandaag exclusief aan onze redactie.

De wedstrijd tussen Van Belzen en Overmeer is er een om niet te missen. Het zal een gevecht zijn tussen twee topkickboksers die wellicht nog niet bij het grote publiek bekend zijn. Van Belzen is geen onbekende voor de Glory fans. Overmeer die overkomt van WFL (de organisatie van vechtlegende Melvin Manhoef), en daar tweevoudig kampioen is staat bekend als een geduchte tegenstander.

Groot talent

Overmeer verloor in november vorig jaar van Enfusion kampioen Endy Semeleer. Nu komt hij in actie op het eerste evenement van Glory dit jaar. Ook is er binnen Glory Rivals een samenwerking met het Japanse Rise. Het titelgevecht tussen Tiffany van Soest en Manazo Kobayashi is daar het resultaat van.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws