Glory kijken jullie mee? Kickbokser Levi Minkenberg wint indrukwekkend gevecht Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory kijken jullie mee? Kickbokser Levi Minkenberg wint indrukwekkend gevecht

Glory kijken jullie mee? Kickbokser Levi Minkenberg wint indrukwekkend gevecht

Levi Minkenberg domineert hoofdpartij en behaalt technische knock-out op Marcel Verhaar tijdens 'Fight Performance' in Echt.

Op zaterdag 10 juni vond de tweede editie van 'Fight Performance' plaats, waarin de talentvolle Levi Minkenberg de hoofdpartij van de avond vocht tegen de ervaren Marcel Verhaar uit Veenendaal. Het gevecht beloofde een spectaculair spektakel te worden, gezien het recente succes van Minkenberg in het 'King of the Ring' 8-mans toernooi en de indrukwekkende staat van dienst van Verhaar als voormalig Nederlands kampioen.

Vanaf de eerste ronde werd er op hoog tempo gestreden. Beide vechters scoorden punten, maar het was Minkenberg die agressiever naar voren kwam, waardoor Verhaar gedwongen werd om achteruit te gaan. In de tweede ronde werd duidelijk dat het hoge tempo van Minkenberg zijn tol begon te eisen bij zijn tegenstander. Hij bleef druk zetten en deelde harde trappen uit naar het lichaam van Verhaar.

Team Heatubun's Levi Minkenberg blijft ongeslagen met 6-0-0 record

Ondanks zijn onconventionele stijl was Verhaar een geduchte tegenstander voor Minkenberg en gaf hij niet snel op. In de derde ronde raakte het publiek betrokken en moedigde ze de thuisvechter, Minkenberg, extra aan. De ronde was nog maar net begonnen toen Verhaar na het incasseren van een bodykick naar zijn arm greep.

Minkenberg rook bloed en zette de aanval in, maar de scheidsrechter sprong ertussen. Helaas had Verhaar een botbreuk opgelopen en kon hij niet verder vechten. Levi Minkenberg, die uitkomt voor Team Heatubun, werd uitgeroepen tot winnaar door een technische knock-out. Met deze overwinning verbetert Minkenberg zijn record naar 6-0-0 in de A-klasse.

Insiders zien Minkenberg als een groot talent in het kickboksen en hopen dat een organisatie als Glory hem oppikt om op een groter podium te schitteren, ook zou deelname aan de komende talentenshow van de organisatie 'House of Glory' wellicht een goede optie zijn voor Minkenberg. Naast de hoofdpartij vonden er nog 21 kickbokspartijen plaats, waarvan twee in de B-klasse en drie in de A-klasse.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws