Glory kampioenen Wisse en Semeleer zetten titels op het spel in April en Mei Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory kampioenen Wisse en Semeleer zetten titels op het spel in April en Mei

Glory kampioenen Wisse en Semeleer zetten titels op het spel in April en Mei

Endy Semeleer, verdedigt zijn weltergewicht titel tegen de onstuitbare Chico Kwasi in GLORY 91 te Parijs op 27 april. Kort daarop op 18 mei, tijdens GLORY 92 in Rotterdam, zet middengewicht kampioen Donovan Wisse zijn titel op het spel tegen de topuitdager Ulric Bokeme.

Op 27 april aanstaande zal in de Dome de Paris in Frankrijk een gevecht plaatsvinden dat alle ogen op zich gericht zal hebben. Endy Semeleer, met een indrukwekkend record van 35-1, inclusief 17 knock-outs, verdedigt zijn weltergewicht titel tegen de Nederlandse ster Chico Kwasi, die met 42 overwinningen en 22 knock-outs zeker geen onbekende is in de ring.

Dit gevecht belooft niet alleen een strijd te worden van twee topatleten op het hoogtepunt van hun kunnen, maar ook een confrontatie vol passie, techniek en doorzettingsvermogen.

GLORY 92: Middengewicht titel op het spel

Niet lang na de opwinding in Parijs, op 18 mei, zal de RTM Stage in Rotterdam, Nederland, het decor zijn van nog een adembenemend titelgevecht. Donovan Wisse, de regerende middengewicht kampioen met een record van 20-1 en 10 knock-outs, neemt het op tegen de nummer één uitdager Ulric Bokeme, die met 32 overwinningen en 17 knock-outs zijn zinnen heeft gezet op de titel. Dit gevecht, gekenmerkt door zijn hoge verwachtingen en intensiteit, zal ongetwijfeld de kickbokswereld op zijn grondvesten doen schudden.

Deze twee evenementen, GLORY 91 en GLORY 92, zijn niet zomaar gevechten; ze zijn het bewijs van de groei en populariteit van het kickboksen wereldwijd. Met atleten die op het toppunt van hun kunnen staan en bereid zijn alles in de ring te laten voor de overwinning, zijn deze gevechten een must-see voor elke sportliefhebber.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws