Glory oprichter wil snelle comeback Jamal Ben Saddik: 'Datum en locatie is er' Nieuws
Nieuws

Glory oprichter wil snelle comeback Jamal Ben Saddik: 'Datum en locatie is er'

Glory oprichter wil snelle comeback Jamal Ben Saddik: 'Datum en locatie is er'

Dit weekend zal Jamal Ben Saddik niet deelnemen aan de Glory Grand Prix, een ontwikkeling die zowel fans als de organisatie heeft verrast. De reden achter zijn afwezigheid is onderwerp van discussie geworden, waarbij verschillende partijen verschillende verhalen naar voren brengen.

Verschillende perspectieven

Pierre Andurand oprichter van Glory, spreekt zich in de Telegraaf uit over de situatie. Andurand beweert dat Ben Saddik simpelweg het aanbod heeft afgewezen, ondanks dat de organisatie hem graag wilde hebben vanwege zijn populariteit en vaardigheden.

Volgens Andurand wees Ben Saddik het aanbod wellicht af wegens 'een gebrek zelfvertrouwen om deel te nemen aan de Grand Prix', een verklaring die vragen oproept gezien Ben Saddik's ervaring in de vechtsportwereld.

Aan de andere kant staat Said El Badaoui, de nieuwe trainer van Ben Saddik, die een heel ander licht werpt op de afwezigheid van zijn pupil. El Badaoui bevestigt dat er meer aan de hand is dan wat Glory heeft gedeeld (zie onderstaande video).

Toekomstige plannen

Ondanks de huidige onenigheid en verwarring, blijft de deur open voor een toekomstige terugkeer van Ben Saddik in de ring. Andurand heeft aangegeven dat de organisatie hoopt Ben Saddik weer in actie te zien op 27 april in Parijs.

Met de aanstelling van een nieuwe CEO op 18 maart, lijkt Glory klaar te zijn voor een nieuw hoofdstuk, hopelijk met Ben Saddik weer in hun gelederen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws