Badr Hari 's opvolger is opgestaan! 'Glory heeft een nieuwe Golden Boy in Mo Touchassie' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr Hari 's opvolger is opgestaan! 'Glory heeft een nieuwe Golden Boy in Mo Touchassie'

Badr Hari 's opvolger is opgestaan! 'Glory heeft een nieuwe Golden Boy in Mo Touchassie'

Mohamed Touchassie liet gisteren tijdens Glory 90 in Rotterdam Ahoy zien wat de toekomst voor hem zal brengen binnen de grootste kickboksorganisatie ter wereld. Met verve versloeg hij vroeg in de eerste ronde Brice Kombou.

Voor de kickboksfans was het gisteren een feest om Mo Touchassie in actie te zien, het jonge talent welke hard op weg is naar sterrendom liet een staaltje kickboks perfectie zien. Touchassie is hongerig en laat dat zien ik het opeenvolgende tempo waarin hij vecht en er zelfs zijn hand niet voor omdraait om een extra uitdaging aan te gaan.

Die uitdaging kwam vorige maand begin november toen Touchassie Glory lichtzwaargewicht kampioen Donegi Abena uitdaagde voor diens titel op Glory: Collision 6. Touchassie viel last minute in maar verloor en toonde een echt vechtershart door het Abena niet makkelijk te maken.

Mo Touchassie is goud waard

Het verlies aan Abena is de enige op het blazoen van Touchassie's onberispelijke record tot nu toe Gisteren poetste Touchassie dit verlies weg door Kombou drie keer in een ronde via knockdown naar het canvas te sturen.

mo touchassie

Touchassie wordt vaak vergeleken met legende Badr Hari en gezien als de nieuwe versie van de Golden Boy. Daar kunnen wij ons alleen maar bij aansluiten want een ding is zeker onder leiding van toptrainer Mike Passenier zal Touchassie ver gaan komen in de top van Glory, die met de Marokkaanse topper waar goud in handen lijken te hebben,

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws