Glory Collision 6: Een avond vol epische kickboks gevechten op 4 november? Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory Collision 6: Een avond vol epische kickboks gevechten op 4 november?

Glory Collision 6: Een avond vol epische kickboks gevechten op 4 november?

De wereld van kickboksen staat op het punt om te exploderen, want Glory Collision 6 staat gepland voor 4 november en belooft een onvergetelijke avond te worden voor vechtsportfans over de hele wereld.

Met enkele van de meest geanticipeerde gevechten ooit, heeft dit evenement de potentie om legendarisch te worden.

Het Hoofdgevecht: Rico Verhoeven vs. Tariq Osaro

Het meest in het oog springende gevecht van de avond is het zwaargewicht unificatie titelgevecht tussen de regerende Glory-zwaargewicht kampioen Rico "The King of Kickboxing" Verhoeven en de uitdager en interim kampioen Tariq "Cookie" Osaro.

Dit is de confrontatie waar fans over de hele wereld op hebben gewacht, waarin twee van de zwaargewicht giganten de strijd aangaan om de onbetwiste kampioen te worden.

De Langverwachte Rivaliteit: Donegi Abena vs. Tarik Khbabez

Een andere absolute kraker is het licht-zwaargewicht titelgevecht tussen Donegi "The Sting" Abena en zijn rivaal Tarik Khbabez. Deze twee vechters hebben een geschiedenis van opwinding en rivaliteit, en dit gevecht belooft niets minder dan vuurwerk te worden.

De spanning zal tot het kookpunt stijgen wanneer deze twee zwaargewichten de strijd aangaan.

Mogelijke Knallers in de Maak

Maar dat is nog niet alles. Fans hopen dat het uitgestelde gevecht tussen Badr Hari en James McSweeney opnieuw geboekt voor dit evenement. Afgelopen weekend tijdens Glory 88 ging het gevecht niet door, maar de vechters hadden zich voorbereidt, dus met 8 weken weg zou dit mogelijk moeten zijn.

En alsof dat nog niet genoeg is, circuleert het gerucht dat oudgedienden Melvin Manhoef en Gokhan Saki wel eens een mogelijk gevecht op Glory Collision 6 kunnen aangaan. Als deze legendarische vechters de handschoenen weer aantrekken, zal het een eerbetoon zijn aan de grootsheid van de sport en een traktatie voor alle fans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws