GLORY 88 Hari vs McSweeney in Parijs 9 september 2023: Een Voorbeschouwing op het Spektakel Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

GLORY 88 Hari vs McSweeney in Parijs 9 september 2023: Een Voorbeschouwing op het Spektakel

GLORY 88 Hari vs McSweeney in Parijs 9 september 2023: Een Voorbeschouwing op het Spektakel

Op 9 september 2023 zal de kickbokswereld zich opnieuw verenigen in Parijs, Frankrijk, voor GLORY 88, een evenement dat belooft de geschiedenis van de sport te herschrijven. Met een line-up vol met talent en opwindende gevechten, is GLORY 88 een avond die je niet mag missen.

Badr Hari keert terug voor een spectaculair gevecht

Het hoofdevenement van de avond brengt niemand minder dan kickbokslegende Badr Hari terug in de ring. Hari (106-17-2, 92 KO) zal het opnemen tegen de ervaren James McSweeney (46-6, 28 KO) in een gevecht dat de winnaar een felbegeerde plek in de GLORY Heavyweight Grand Prix in december oplevert.

Hari, die voor het laatst in actie werd gezien in zijn epische strijd tegen Alistair Overeem in oktober, is vastberaden om zijn stempel te drukken op het kickboksen en de kans op de Grand Prix-titel van $500.000 te grijpen. McSweeney, die eerder tegen grootheden als Gokhan Saki heeft gestreden, stapt met vertrouwen de ring in na zijn overwinning op wereld- en Europees Muay Thai-kampioen Buğra Erdoğan.

Rematch van het titelgevecht tussen Tiffany van Soest en Sarah Moussaddak

Het co-main event biedt een intense rematch tussen Tiffany 'Time Bomb' van Soest (24-6-2, 9 KO) en Sarah Moussaddak (8-3, 1 KO). Van Soest, vaak beschouwd als de beste vrouwelijke kickbokser ter wereld, versloeg Moussaddak in een zenuwslopend gevecht tijdens GLORY COLLISION 4 vorig jaar. Beide vechters zijn vastbesloten om deze keer als winnaar uit de ring te stappen en hun rivaliteit voorgoed te beslechten.

Spannende gevechten op de kaart

Naast de hoofd- en co-main events, belooft GLORY 88 een avond vol actie te worden. Enkele andere hoogtepunten zijn onder meer:

  • Nordine Mahieddine vs. Abderahmane Coulibaly: Een zwaargewichtstrijd tussen twee ervaren vechters uit Frankrijk.
  • Denis Wosik vs. Berjan Peposhi: Een confrontatie tussen Duitsland en Albanië met veel KO-potentieel.
  • Karim Ghajji vs. Nikola Todorovic: Een voormalige GLORY-titeluitdager neemt het op tegen een taaie Serviër.
  • Iliass Hammouche maakt zijn debuut tegen Florian Kroger: Een langverwacht debuut van Hammouche tegen een Duitse uitdager.

Met zo'n indrukwekkende line-up van vechters en gevechten, kunnen we verwachten dat GLORY 88 in Parijs een avond vol onvergetelijk kickboksen en opwinding zal bieden. Wie zal als winnaar uit de bus komen en zichzelf kronen tot koning van de ring? We zullen het ontdekken op 9 september! Mis het niet.

Naam vechter Naam vechter
Badr Hari  vs James McSweeney
Tiffany van Soest vs Sarah Moussaddak
Nordine Mahieddine vs Abderahmane Coulibaly
Denis Wosik vs Berjan Peposhi 
Pascal Touré vs Stefan Latescu
Karim Ghajji vs Nikola Todorovic
Jonathan Mayezo vs James Condé
Iliass Hammouche vs Florian Kroger
Diaguely Camara vs Ilyass Chakir

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws