Gemiste Knock-outs: Kooivechter loopt recht in de vuist van tegenstander en meer... Nieuws
Nieuws

Gemiste Knock-outs: Kooivechter loopt recht in de vuist van tegenstander en meer...

Gemiste Knock-outs: Kooivechter loopt recht in de vuist van tegenstander en meer...

Welkom bij de nieuwste editie van "Gemiste Knock-outs", waar we het licht laten schijnen op gevechten van over de hele wereld die misschien over het hoofd zijn gezien in deze hectische tijden waarin het lijkt alsof er om de dag een MMA-show is.

Soms is het belangrijk om onszelf eraan te herinneren dat een vechter niet zomaar verdwijnt zodra ze afscheid nemen van de UFC, zelfs als ze niet onmiddellijk naar een andere opmerkelijke organisatie gaan. Onze eerste twee clips tonen zwaargewichten die beide kanten van de medaille ervaren in hun leven na de octagon.

Chuck Campbell vs. Jared Vanderaa

In het geval van Jared Vanderaa zou het misschien beter zijn geweest als hij een stap terug had gedaan van de competitie.

Bij een evenement van Lights Out Xtreme Fighting in Pauma Valley, Californië, afgelopen weekend, rende Vanderaa recht op Chuck Campbell af; nauwkeuriger gezegd, recht op de vuisten van Campbell, met als resultaat dat Vanderaa buiten bewustzijn op de canvas belandde.

Het is een zware tijd geweest voor Vanderaa, die een echt vreemd record van 1-6 heeft opgebouwd bij de UFC voordat hij de promotie verliet in oktober van het afgelopen jaar. Deze reeks omvatte verliezen tegen Waldo Cortes-Acosta, Alexandr Romanov, UFC Paris-headliner Serghei Spivac, en natuurlijk de eerder genoemde Oleinik.

Aan de andere kant verbetert Campbell naar 6-3 (1 NC) als professional en heeft hij al deelgenomen aan Bellator, de PFL, Cage Warriors en Urijah Faber's A1 Combat. Zwaargewicht is echt een vreemde wereld, man.

Luis Escudero vs. Juan Campos

We hebben allemaal weleens slechte improvisatie gezien. Het begint vaag interessant met performers die het publiek om suggesties vragen voor een scène en dan valt het uiteen in iemand die een vreselijke Borat-imitatie doet (niet dat ik boven vreselijke Borat-imitaties sta). Het punt is dat we allemaal het verschil kennen tussen goede improvisatie en slechte improvisatie.

Dit was goede improvisatie.

Bij een evenement van Ultimate Warrior Challenge in Tijuana maakte Luis Escudero het beste van een ongemakkelijke situatie nadat Juan Campos zijn trap had gevangen. Escudero besloot onmiddellijk over te gaan tot een vliegende armklem, wat waarschijnlijk 98 procent van de tijd onverstandig is, maar in dit geval prachtig werkte en hij de overwinning behaalde.

Het helpt waarschijnlijk dat Campos niet bepaald de stevigste tegenstand is (10-17 record met 13 verliezen door KO/submissie), maar laten we dit moment niet bederven.

Zewang vs. Yedeli Wulazibieke

Escudero zou deze week de absolute winnaar zijn wat betreft stijlpunten als het niet was voor China's Zewang. Ik geef nog steeds de voorkeur aan Escudero, maar deze hoge trap en buiging combinatie? Een zeer, zeer, zeer nauwe tweede.

We hebben dit honderden keren gezien, maar we raken nooit moe van de "lichaamstrap om een hoge trap voor te bereiden" sequentie, vooral wanneer het zo effectief is als deze. De handen van Yedeli Wulazibieke zijn nergens in de buurt van waar ze moeten zijn als Zewang zijn been omhoog zwaait en de resultaten zijn werkelijk spectaculair.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws