Glory 80 rellen: Wrzosek komt met nieuwe verklaring Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory 80 rellen: Wrzosek komt met nieuwe verklaring

Glory 80 rellen: Wrzosek komt met nieuwe verklaring

Arek Wrzosek heeft vanavond een nieuwe verklaring gegeven over de rellen bij Glory 80 afgelopen weekend in Hasselt, België. Hierdoor werd de partij tussen de Pool en Badr Hari stopgezet en het gala afgeblazen.

In zijn verklaring op social media zegt Wrzosek; ,,Ik wil fans, mijn hele team en sponsors bedanken voor hun steun. Je hebt me zelfverzekerd en sterk gemaakt in deze strijd. Het was ONZE geweldige job! Wat zaterdag buiten de ring is gebeurd, mag nooit in de sportarena plaatsvinden. "

Laten we hier allemaal van leren

,,Iedereen die hieraan heeft meegewerkt heeft bijgedragen aan de aanval op de schoonheid van onze sport. Ik ben echt blij dat er niemand gewond is geraakt. Laten we hier allemaal van leren. Met respect zoals altijd, Arek", schrijft Wrzosek. Volgens de Belgische Politie waren er 18 gewonden, 14 burgers en 4 agenten.

Eerder verklaarde Wrzosek in zijn Insta stories: ,,Poolse mensen waren rustig. De scheids stopte het gevecht niet om hen. Binnenkort meer info. Bedankt voor alle steun."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws