Video vechtpartij UFC'ers Masvidal & Covington bij restaurant duikt op Nieuws
Nieuws

Video vechtpartij UFC'ers Masvidal & Covington bij restaurant duikt op

Video vechtpartij UFC'ers Masvidal & Covington bij restaurant duikt op

Colby Covington en Jorge Masvidal raakte afgelopen nacht slaags met elkaar in een restaurant in Miami, Florida. Inmiddels zijn er meer details bekend en dook er een video op.

Tijdens UFC 272 in de T-Mobile Arena op 5 maart 2022 in Las Vegas, Nevada, stonden Masvidal en Covington tegenover elkaar. Masvidal verloor maar het kwade bloed bleef blijkbaar. Dit lijkt tot een impasse te zijn gekomen afgelopen nacht.

Hoe wist hij het?

Covington die in het restaurant aanwezig was in de woonplaat van Masvidal werd verrast door diens komst. In een video was duidelijk te horen dat Covington zich afvroeg hoe zijn rivaal wist dat hij er was. TMZ komt nu met een video waar te zien is dat Masvidal en Covington een confrontatie hebben.

De video, die je hierboven kunt bekijken, laat zien dat Covington wordt tegengehouden door twee personen terwijl hij naar Masvidal toe wil stappen. Dan loopt Masvidal weg en stapt in een auto. Vervolgens zie je een clip van Covington in de nasleep van het incident, staande rond meerdere politieagenten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws