Gevecht Rico Verhoeven vs Alistair Overeem in Hasselt? Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Gevecht Rico Verhoeven vs Alistair Overeem in Hasselt?

Gevecht Rico Verhoeven vs Alistair Overeem in Hasselt?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem hebben nog een gevecht tegoed tegen elkaar. Met de aankondiging dat in Maart Glory 80 plaats zal vinden, groeien de geruchten dat een gevecht op handen zou kunnen zijn. Echter is dit nog niet bevestigd door Glory.

Vorige week werd bekend dat Glory die Nederland voorlopig overslaat vanwege een dispuut met de Vechtsportautoriteit, uitwijkt naar Hasselt in België. Een herkansing tussen Badr Hari en de Pool Arkadiusz Wrzosek staat op het programma. Dit zou echter volgens bronnen niet de headliner zijn van het evenement.

Dezelfde bronnen melden dat een gevecht tussen Overeem en Verhoeven aanstaande zou zijn. Beide zijn in training en Verhoeven zelf zei in een interview gisteren dat er groot nieuws aan zit te komen. Glory zelf heeft nog niets officieel aangekondigd, al wordt verwacht dat deze week meer nieuws volgt over de verdere invulling van het evenement.

Tijd is rijp

Zoals altijd is het nog in mist gehuld, maar helemaal onlogisch is het niet. In maart zijn er zes maanden verstreken sinds de monsterclash tussen Verhoeven en Jamal Ben Saddik. Het is heel normaal voor een kampioen om dan weer zijn titel te verdedigen.

Wat kunnen de fans nog meer verwachten? Ook Mohammed Jaraya zou na een lange afwezigheid zijn terugkeer maken naar de Glory competitie. Voorlopig even afwachten dus tot Glory officieel naar buiten komt met meer nieuws.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws