Gekkenhuis! Kickbokser gaat 'KO' maar wint wedstrijd Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Gekkenhuis! Kickbokser gaat 'KO' maar wint wedstrijd

Gekkenhuis! Kickbokser gaat 'KO' maar wint wedstrijd

Alex Nicholson, vocht wel een heel apart kickboksgevecht uit gisteren in Santo Domingo, Dominicaanse Republiek. In een 45 minuten durend gevecht ging Nicholson knock-out, maakte de scheids een fout en won de voormalig MMA-vechter alsnog de wereldtitel.

Het gevecht dat Nicholson voerde tegen de Titan FC kampioen Oscar Sosa was een van de meeste vreemde van de afgelopen jaren. Nadat hij in de eerste ronde is knock-out werd geslagen, kwam oud PFL vechter Nicholson terug om Sosa te verslaan via een unaniem besluit.

He het is kickboksen

Het gevecht werd hervat nadat de scheidsrechter een fout maakte door de wedstrijd te stoppen. Deze dacht dat hij een MMA-gevecht leidde en bleek even vergeten dat het om kickboksen ging.

Sosa die zittend op de rand van de MMA-kooi zijn overwinning al vierde kon alsnog zijn titel afgeven aan de Amerikaan. Het gevecht duurde bijna 45 minuten en was omgeven door controverse waar Nicholson aan het langste eind trok. Of Sosa in protest gaat tegen zijn verlies is niet bekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws