Ex-Glory kickboks kampioen stapt opnieuw de ring in: 'Geluk elders beproeven' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Ex-Glory kickboks kampioen stapt opnieuw de ring in: 'Geluk elders beproeven'

Ex-Glory kickboks kampioen stapt opnieuw de ring in: 'Geluk elders beproeven'

Sergej Maslobojev voormalig Glory kickboxing kampioen zal het opnemen tegen de Britse zwaargewicht Rhys Brudenell tijdens KOK 117 Mega Series in Vilnius, Litouwen.

Maslobojev, die in februari 2023 een controversieel verlies leed tegen Donegi Abena bij GLORY 83 en zijn licht zwaargewicht titel verloor, lijkt zich te hebben teruggetrokken uit de organisatie en elders zijn geluk te beproeven. De Brit Brudenell vocht slechts één keer bij GLORY 80 in een studio-evenement en leed een nederlaag tegen Tariq Osaro.

Sergej Maslobojev treft Rhys Brudenell tijdens KOK 117

Voormalig kampioen Maslobojev, een ervaren en gerespecteerde vechter, zal zijn krachten loslaten op Brudenell in wat een veelbelovend gevecht belooft te worden. Glory gaf na de nederlaag tegen Abena aan dat er een snelle rematch zou komen, maar deze kwam nooit tot stand.

Voor Maslobojev markeert dit gevecht een kans om zijn vechtcarrière nieuw leven in te blazen na zijn verlies van de GLORY licht zwaargewicht titel. De Litouwse vechter staat bekend om zijn indrukwekkende technische vaardigheden en vechtersmentaliteit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws