Cruciale kickbokspartij toegevoegd aan Glory 90 op 23 december: 'Nieuwe fase' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Cruciale kickbokspartij toegevoegd aan Glory 90 op 23 december: 'Nieuwe fase'

Cruciale kickbokspartij toegevoegd aan Glory 90 op 23 december: 'Nieuwe fase'

In een recente aankondiging is bevestigd dat Nina van Dalum en Debora Evora hun debuut zullen maken bij GLORY 90. Deze twee getalenteerde vechters staan gepland om elkaar te ontmoeten in de ring op zaterdag 23 december, een toevoeging die veel belooft voor kickboksliefhebbers.

Nina van Dalum, een indrukwekkende atleet uit Nederland, heeft haar vaardigheden en kracht bewezen door het winnen en verdedigen van titels in zowel de vlieggewicht als de bantamgewicht divisies binnen Enfusion zo meld ook Combat Press, een gerespecteerde bron in de vechtsportwereld.

Opkomende sterren in de vrouwen super bantamgewicht divisie

Aan de andere kant staat Debora Evora, een 25-jarige Portugese vechter, die haar sporen heeft verdiend met titels in MFC en WAKO, en recentelijk de Europese WAKO-titel heeft veroverd. Deze toevoeging van van Dalum en Evora aan GLORY Kickboxing benadrukt de groeiende diversiteit en het talent in de vrouwenafdeling van de sport.

Cruciale kickbokspartij toegevoegd aan Glory 90 op 23 december: 'Nieuwe fase'
Nina van Dalum (R) in actie bij Enfusion

Met het pensioen van Tiffany Van Soest, de voormalige langdurige kampioen, ligt de super bantamgewicht titel voor het grijpen. De match tussen van Dalum en Evora bij GLORY 90 wordt gezien als een belangrijke stap in de richting van het claimen van deze vacante titel, wat een nieuwe fase inluidt voor de competitie in deze gewichtsklasse.

De jacht op de vacante titel

GLORY 90 belooft een spannend evenement te worden met een reeks gevechten die de aandacht trekken. Naast het super bantamgewicht duel tussen van Dalum en Evora, omvat het programma een weltergewicht titelgevecht en verschillende andere confrontaties in de zwaargewicht, middengewicht, lichtgewicht en vedergewicht divisies.

Dit evenement onderstreept GLORY's reputatie als een vooraanstaande organisatie in de wereld van het kickboksen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws