šŸŽ„ Boze Sergej Maslobojev wil zijn Glory titel terug! 'Ik ben zwaar beroofd' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

šŸŽ„ Boze Sergej Maslobojev wil zijn Glory titel terug! 'Ik ben zwaar beroofd'

šŸŽ„ Boze Sergej Maslobojev wil zijn Glory titel terug! 'Ik ben zwaar beroofd'

Sergej Maslobojev de inmiddels voormalig Glory Kickboxing kampioen lichtzwaargewicht is furieus en voelt zich beroofd van zijn titel gisteravond.

De Litouwer werd uit de de wedstrijd met uitdager Donegi Abena gehaald doordat zijn scheenbeen een flinke snee opliep. De dokter oordeelde dat Maslobojev niet verder mocht vechten, 'onzin" wat de vechter zelf betreft.

Sergej Maslobojev is wil zijn Glory titel terug

Op zijn Insta story doet Maslobojev zijn beklag en zegt dat elk andere kickboks organisatie het gevecht zou hebben laten doorgaan. "Ik ben vandaag beroofd!! Weet verder niets te zeggen... Ieder andere organisatie zou hebben laten doorvechten", zegt Maslobojev.

Maslobojev poste ook een video waarin hij laat zien dat er volgens hem niets aan de hand is. Ook maakte hij het vergelijk met het gevecht tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik op Glory: Collision 4 waar beide vechters flink geblesseerd raakten maar wel door mochten knokken.

In een eerder gevecht tegen Tarik Khbabez in 2022 tijdens Glory: Collision 4 liep Maslobojev dezelfde blessure op en mocht toen wel doorvechten. Dit haalt hij dan ook aan met de vraag waarom dat toen wel kon. Ook hoopt hij dat Glory de beslissing terug draait.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws