Legendarische Thaise vechter Buakaw in 16 man toernooi bij ONE Championship? Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Legendarische Thaise vechter Buakaw in 16 man toernooi bij ONE Championship?

Legendarische Thaise vechter Buakaw in 16 man toernooi bij ONE Championship?

Het lijkt erop dat er wordt gespeculeerd dat Muay Thai-legende Buakaw Banchamek in de toekomst mogelijk zou kunnen strijden onder de vlag van ONE Championship.

De CEO van ONE Championship, Chatri Sityodtong, plaatste onlangs een foto van zichzelf met Buakaw en plaagde fans met het onderschrift "Stay Tuned!" Fans speculeren dat Buakaw betrokken zou kunnen zijn bij de komende Openweight Muay Thai World Grand Prix. Waar vechters ongeacht hun gewicht tegen elkaar zullen knokken.

Buakaw Banchamek in open gewicht ONE Championship toernooi

Het toernooi met 16 man zal later dit jaar plaatsvinden en fans wachten reikhalzend uit naar meer informatie over de betrokken deelnemers. Sityodtong heeft laten doorschemeren dat het toernooi vechters van buiten de ONE-selectie zou kunnen bevatten en dat er in maart meer aankondigingen zouden kunnen worden gedaan.

Het vooruitzicht dat nieuwe vechters zich bij ONE voegen, is spannend voor fans, omdat het de mogelijkheid biedt om voor het eerst nieuwe match-ups en vechters in de ring te zien.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws