Vechters dagen dreigende UFC-baas Dana White uit MMA Nieuws
MMA Nieuws

Vechters dagen dreigende UFC-baas Dana White uit

Vechters dagen dreigende UFC-baas Dana White uit

Dana White de baas van vechtsport organisatie UFC is slachtoffer geworden van wat pesterijen. White verklaarde illegale streamers aan te pakken die zijn wedstrijden uit zouden zenden. Enkele vechters speelden daarop in via social media.

Eerder deze week had White aangekondigd dat hij een illegale streamer had gepakt waarop zijn organisatie zich had gericht. De UFC-president onthulde ook dat hij een "verrassing" zou hebben voor potentiële piraten die 'McGregor vs. Poirier 2' illegaal wilden uitzenden.

Lekker treiteren

White ging later dieper in op de details tijdens een interview met BT Sport. Hij suggereerde dat de UFC een persoon op het oog had. ,,We hebben er een. We hebben hem! Het enige wat je hoeft te doen is het op zaterdag in te schakelen. En we hebben je, fucker. " Riep Dana White uit. ,,Ik kan niet wachten. Schakel de streamers op zaterdag in en kijk wat er gebeurt. "

Enkele vechters besloten White op de kast te jagen. Bekijk hieronder enkele van de treiterende tweets:

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/noodkreet-glory-kampioen-meksen-we-staan-al-6-maanden-klaar/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws