UFC kampioen Jiri Prochazka geeft titel op! 'Uitdager weigert gevecht' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC kampioen Jiri Prochazka geeft titel op! 'Uitdager weigert gevecht'

UFC kampioen Jiri Prochazka geeft titel op! 'Uitdager weigert gevecht'

Jiri Prochazka is niet langer de licht zwaargewicht kampioen van de UFC. De Tsjech is zwaar geblesseerd en valt uit voor zijn gevecht op 282 tegen Glover Teixeira.

Kampioen Prochazka zou zijn titel in het licht zwaargewicht voor het eerst verdedigen in de headliner van UFC 282 tegen Glover Teixeira. Het was een onmiddellijke herkansing van hun UFC 275-gevecht dat Prochazka won in de vijfde ronde.

Niet vechten

Volgens Yahoo! Sport heeft Prochazka een blessure opgelopen en trok zich terug uit de wedstrijd. Daarnaast gaf hij de titel op. De nieuwe UFC 282 headliner zal tussen Jan Blachowicz tegen Magomed Ankalaev zijn. UFC 282 vindt op 10 december plaats in de T-Moblie Arena in Las Vegas, Nevada.

Het is verrassend om te zien dat Teixeira het titelgevecht afwijst, maar het is ook niet bekend tegen wie hij zou hebben gevochten. Blachowicz en Ankalaev zouden vechten in de co-headliner en zullen nu het het event aanvoeren voor de nu vacante licht zwaargewicht titel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws